Remiză pentru CS Caraș Severin

Echipa masculină de handbal, CS Caraș Severin a disputat astăzi, pe propriul teren, meciul din cadrul celei de a doua etape al returului ligii naționale de handbal masculin.

Echipa fanion a județului a jucat astăzi, de la ora 18.30 pe teren propriu cel de al doilea meci din retur împotriva echipei Poli Timișoara. Jucătorii antrenați de Aihan Omer au început bine prima repriză reușind să plece liniștiți în vestiare la pauză, cu o diferență de 3 goluri(14 – 11). A urmat o a doua repriză dificilă pentru echipa reșițeană care a reușit foarte greu să se adune primind gol după gol de la echipa adversă. În a doua parte a celei de a doua reprize elevii antrenați de Aihan Omer erau chiar conduși de echipa Poli Timișoara. Au reușit totuși reșițenii să țină de scor și au încheiat partida în picioare cu un rezultat de egalitate 24 – 24.

Mă bucur că nu am cedat și am jucat bine zic eu. Mai ales a doua repriză. Ne-am dorit foarte mult victoria, din păcate ne-a lipsit puțin. Mă bucur că am plecat cu un punct de la Reșița. Am jucat contra unei echipe cu cea mai mare experiență. Știam că jucătorii de la Reșița au o vârstă și vor ceda în a doua repriză. De aia am forțat în a doua repriză, am făcut și o apărare mai avansată. Reșițenii nu au găsit soluțiile care trebuiau. Noi în schimb am jucat mai cerebral și am făcut un joc bun pentru liga națională”, a precizat Gligore Czari, antrenor Poli Timișoara.