Remiză cu un singur remarcat: arbitrul Flueran!

ASU Poli Timișoara a remizat, 1-1, acasă, cu Dunărea Călărași, după ce a rămas a doua oară în acest sezon fără antrenor.

Prima repriză a meciului a fost cu puține ocazii, dar în care oaspeții au marcat în urma unui penalty. În a doua repriză, s-a jucat un fotbal mult mai curajos, iar timișorenii au înscris prin Ignea. După meci, ambii antrenori s-au plâns de arbitrul craiovean Viorel Flueran, unul contestat pe mai multe stadioane pentru că ar fi sub nivelul pretențiilor din acest eșalon.

Toni Foale, cel care i-a pregătit pe violeți după demisia lui Mugur Gușatu, a spus că arbitrul Flueran i-a favorizat pe călărășeni. „Au fost două zile normale, la fotbal se poate întâmpla orice. Băieţii au continuat lucrul, s-a trecut peste problemă. Cu puţin bulan, că ai nevoie şi de bulan la jocuri, puteam să câştigăm. Dar sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor, de atitudinea pe care au avut-o, de dorinţa pe care au arătat-o. Chiar îi felicit pe băieţi că au vrut şi au arătat că vor să câştige. Din punctul meu de vedere, pot să spun că a fost cel mai bun joc. Oricum, a doua repriză a fost foarte bună. Dacă jucam 11 la 11, câştigam uşor. Adversarul nostru a jucat în superioritate numerică. A avut un om în plus, în general. Dacă pun şi acel 11 metri… eu consider că au jucat în superioritate numerică”, a declarat Foale.

Cristian Pustai, la rându-i, a avut critici pentru arbitraj. „Pare rezultatul echitabil, pentru că, prima repriză să zicem că am controlat-o noi, iar în a doua am suferit în ultimele 20 de minute, când nu am mai reușit să fim periculoși. E al doilea meci în care suferim. Dacă lumea spune de ce s-a dat prima lovitură de la 11 metri, eu spun că nu s-a dat a doua lovitură foarte clară. Un moment static. Pentru că pe cel care se desfășoară în viteză și este la 15 metri nu-l vezi, dar la acea intervenție întârziată a portarului, când fundașul respinge și îl doboară pe atacant e 11 metri evident. Nu avem VAR!”, a precizat Pustai.

Săptămâna viitoare, ASU Poli se va deplasa pe terenul celor de la Petrolul Ploiești.