Regina stațiunii de pe Valea Cernei se pregătește de sărbători

minerva craciun

Un Crăciun de poveste și un Revelion Grande, asta promite și în acest an perla turistică din Băile Herculane. Cu peniță de aur se va scrie povestea de sărbători la Grand Hotel Minerva Resort & SPA, un loc inspirat din frumusețea munților, unde fiecare turist să împartă liniște, sănătate și povești greu de uitat.

Muzică live și invitați speciali: Ecaterine&Dimitri, Adriana Antoni și Mihai Band, preparate culinare tradiționale, vizita lui Moș Crăciun , activități pentru copii, FULL acces Spa și multe alte surprize plăcute vă așteaptă în momentele cele mai îndrăgite și așteptate ale anului. Pe lângă numele încărcat de semnificații, Minerva, de la cel al zeiței numite de greci zeița înțelepciunii și a războiului drept, considerată, de asemenea zeița artelor și a meșteșugurilor, patronând deopotrivă mobilitatea minții, ce era pentru romani și inventatoarea construcțiilor navale, iată că astăzi își regăsește puterea de a câștiga războiul cu tranziția românească și devine o bijuterie turistică a orașului de pe Valea-Cernei. O bijuterie care strălucește și de aceste sărbători prin eleganță, bun gust și servicii la standarde occidentale.

minerva 4

GHM vă pregătește un Crăciun magic și un Revelion 2024 Grande, în care împreună cu familia și cei dragi să vă bucurați de sărbătorile de iarnă, așa cum ați visat. Mai mult decât atât, Grand Hotel Minerva v-a pregătit și un concurs prin care aveți posibilitatea să câștigați un sejur de Crăciun la Minerva. Tot ce trebuie să faceți este să dați follow și like paginii de Facebook Grand Hotel Minerva, iar fericitul câștigător va fi anunțat oficial pe pagina hotelului, în data de 15.12.2023.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Descoperă un paradis pentru relaxare și well-being la Grand Hotel Minerva Resort & Spa!

Pentru că sărbătorile de iarnă se petrec alături de familie și prieteni, Grand Hotel Minerva Resort & Spa a încetat de mult să mai fie doar un simplu resort turistic, de câțiva ani purtând cu mândrie eticheta de ACASĂ. Grand Hotel Minerva vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume. Atmosfera deosebită, relaxantă și exclusivistă, va face din sejurul dumneavoastră o poveste pe care nu o veți uita niciodată și în care veți dori să rămâneți.
Cei care aleg locația de lux din inima stațiunii de pe Valea Cernei, se pot orienta către Clinica Balneo Minerva care vă pune la dispoziție cele mai bune servicii medicale, alături de o echipă dedicată de profesioniști și evident în compania resursei naturale: apa cu sulf, cea mai căutată pe întreg continentul european.

Pachetele de tratament includ :
-consult medical de specialitate
-4 PROCEDURI /ZI /persoană
-schema de tratament personalizată
-acces GRATUIT spa (saune, bazine, sala de fitness )
-demipensiune (mic dejun și cina incluse cu sistem servire bufet suedez )

Nu ratați un sfârșit de an de poveste, faceți rezervări din timp la numerele de telefon: 0770 945 105 & 0770 941 511 & 0770 949 389 pentru că locurile sunt imitate.

 

untitled design set 970x90 px