Record absolut de decese în rândul persoanelor infectate cu coronavirus! Cinci bolnavi și-au pierdut viața și în Caraș-Severin

România a bifat astăzi cel mai mare număr de decese în 24 de ore în rândul persoanelor infectate cu coronavirus: 237. Conform DSP Caraș-Severin, în județ 5 persoane bolnave de COVID-19 și-au pierdut viața în ultima zi.

Zi tristă pentru România. Deși numărul noilor infectări a scăzut vertiginos față de perioadele când se ajungea la 10.000 de cazuri noi, astăzi fiind raportate 2.931, numărul deceselor a ajuns la cea mai ridicată valoare de la apariția COVID-19 în România. 237 de persoane infectate cu coronavirus au decedat în ultimele 24 de ore. La nivelul județului Caraș-Severin, 5 persoane și-au pierdut viața în același interval, potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică. Este vorba despre trei femei și doi bărbați din Reșița, Naidăș și Nermed, cu vârste cuprinse între 63 și 81 de ani.

La capitolul cazuri noi, și județul Caraș-Severin stă bine: doar 30 de persoane au fost confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, după ce au fost efectuate 200 de teste rapide și 66 PCR. În același interval, 3 bolnavi au fost declarați vindecați.

Spitalele rămân totuși destul de aglomerate. 16 persoane erau astăzi la ATI, alte 176 fiind internate în spital cu forme mai ușoare.

Incidența cazurilor de COVID-19 este astăzi 2,27 în Caraș-Severin, cu 485 de persoane pozitive izolate la domiciliu. Numărul cărășenilor care au ales să se vaccineze a ajuns la 34.868, 23.219 dintre ei fiind imunizați cu ambele doze.