Reamenajarea Halei Minda, în concurs de idei

social media post februarie 2
1000x100 (2) mbmr 1000x100

Primăria Reșița așteaptă proiecte de reamenajare a Halei Minda din partea studenților la arhitectură și urbanism.

În acest sens, clădirea inclusă în patrimoniul orașului este una dintre provocările ediției 2024 a concursului „Respo city”. Până pe 10 aprilie, tinerii pot depune proiecte originale care să prevadă obligatoriu un centru de reciclare al deșeurilor de echipamente electrice și electronice precum și funcțiunile necesare evenimentelor culturale și conferințelor educaționale ce se doresc organizate pe viitor în Hala Minda.

Finaliștii vor fi cunoscuți pe 16 aprilie iar marea finală va avea loc la sfârșitul lunii aprilie. Se vor acorda premii în bani, respectiv 5.000 de euro, 3.000 de euro și 1.000 de euro pentru proiectele de pe primele trei locuri. Concursul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Reșița și cu susținerea universităților de arhitectură din București, Iași, Oradea, Timișoara și Cluj.

Muzeul TM

Primăria Municipiului Reșița se arată deschisă să transforme în realitate viziunea studenților. Proiectul câștigător poate constitui punctul de plecare pentru viitoarele planuri de refacere a Halei Minda. „Respo City” este cel mai premiat și apreciat concurs de design urban la nivel național.

castigatori respo city 2023

Câștigători Respo City la ediția din 2023

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/