Realitate vs iluzii! Vizita primarului Boldea la București: ode pentru Dăncilă, solicitări pentru Lugoj!

Edilul-șef al municipiului Lugoj, Francisc Boldea, a făcut o vizită-fulger la București pentru a discuta cu ministrul Dezvoltării și cu vicepremierul României, Daniel Suciu, în privința concretizării unor proiecte importante pentru oraș. În fapt, primarul Francisc Boldea, care este și președintele PSD Lugoj, a făcut parte din delegația timișeană prezentă la congresul social-democraților pentru a susține candidatura prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru funcția supremă în stat.

Primarul Boldea afirmă însă că deplasarea a fost una foarte bună pentru oraș, ceea ce ar fi o premieră, rare fiind situațiile în care actualul primar s-a deplasat la București pentru a rezolva problemele Lugojului. „Am discutat despre câteva obiective de investiții importante. Vorbim de construcția unui nou stadion în Municipiul Lugoj. Le-am trimis în luna iunie un memoriu prin care arătam că stadionul nu merită să fie reparat și trebuie făcut un stadion nou. În lista de sinteză a fost aprobat un stadion de 5.000 de locuri, cu pistă de atletism, cu vestiare moderne și ne-am bucurat că a fost aprobat. Urmează ca imediat ce se deschide finanțarea să se facă licitația privind demolarea și construcția noului stadion.”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.  

Un alt proiect al Lugojului rămas în aer este cel care se referă la dotarea parcului de transport public cu nouă autobuze electrice. O discuție ce nu a avut loc în vreun birou ministerial, ci pe holuri după congresul PSD, astfel că șansele de reușită sunt la fel de mari ca ale Vioricăi Dăncilă la prezidențiale.

„Chiar sâmbătă, după Congres, am reușit să stau de vorbă cu vicepremierul României, cu domnul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, să-i spun despre toate problemele Lugojului. Cea mai importantă este reluarea licitației privind cele nouă autobuze electrice pe care o să le primim la Lugoj. Deocamdată a fost un singur furnizor care nu s-a încadrat în ceea ce privește rampele pentru persoanele cu handicap și urmează să le revizuiască.”, a declarat edilul-șef al Lugojului.