Reabilitarea căminului cultural din Comorâște stă în pixul ministrului Dezvoltării

camin comoraste 620x400

Aflat în paragină de ani de zile, obiectivul va fi reabilitat și modernizat. Demararea investiției stă însă în semnătura ministrului Attila Cseke.

O investiție mult așteptată de administrația locală din Forotic a primit „undă verde” de la Compania Națională de Investiții, care a avizat documentația pentru proiectul de reabilitare și modernizare a căminului cultural din localitatea Comorâște. Pentru scoaterea la licitație a obiectivului, este însă nevoie și de semnătura ministrului Dezvoltării, Attila Cseke.

„Așteptăm să primim ordinul ministrului Dezvoltării pentru implementarea proiectului de reabilitare și modernizare a căminului din satul Comorâște. Este un proiect foarte important pentru noi și, cu siguranță, vom reuși. Nu mă îndoiesc de asta, doar că lucrurile nu se întâmplă întotdeauna așa de repede cum ne-am dori noi. Din noiembrie așteptăm după acest ordin. Proiectul a fost actualizat, a trecut prin toate comisiile și a fost avizat. După semnarea ordinului, Compania Națională de Investiții poate scoate lucrarea la licitație pentru execuție. Credem noi că acest lucru se va întâmpla până în vară, iar din toamnă constructorul să se apuce de lucrări.”, a precizat primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Valoarea investiției se ridică la aproximativ un milion de euro.

publicitate si promovare online banner maxagro