Răzvan și Dani, filantropi alături de Rotaract

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Evenimentul acestui weekend a fost „Filantropica Rotaract”, organizat de Clubul Rotaract Reșița. Pe lângă ajutorul financiar pe care tinerii filantropi îl acordă unui băiețel de 4 ani și jumătate, aceștia vor să reabiliteze saloanele de la secția de Ortopedie a Spitalului Județean, dar și să sprijine elevii talentați.

Săptămâna Internaţională Rotaract i-a regăsit din nou la masa de lucru pe membrii clubului reșițean, care au planificat în detaliu ediţia a treia a evenimentului „Filantropica Rotaract”. „Am hotârât ca anul acesta să încercăm să ajutăm un băieţel de doar 4 ani jumătate. Justin este un copil vesel, iar visul lui cel mai mare este să ducă o viaţa normală. Spunem asta pentru că Justin suferă de o boală numită spasticitate”, a spus Adela Berbentia, organizatorul balului de caritate și președintele Clubului Rotaract.

publicitate online in ziar Express de Banat

Liderul rotaractienilor reșițeni spune că obiectivele Clubului Rotaract Reşiţa nu se termină aici. „În continuare vom încerca să modernizăm saloanele de la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean din Reşiţa. Un alt proiect al nostru este crearea unui fond de excelenţă. Aici vor fi strânse fonduri pentru a ajuta tinerele talente, cu rezultate remarcabile în ariile extra curriculare”, a adăugat Adela Berbentia.

Evenimentul a fost prezentat de realizatorii TV, Razvan și Dani, iar programul a cuprins un moment de gimnastică ritmică cu Florentina Ungureanu, elevă în clasa a X-a la Liceul Economic. De asemenea, filantropii Reșiței au avut parte și de un mini concert al grupului vocal “Menestrelul“, de o prezentare de modă cu colecția de toamnă-iarnă a anului 2012, semnată de Diana Bobar, dar și de momente muzicale ce au apartinut trupei Phaser și lui Silviu Paşca.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

„Mare ajutor am primit și de la clubul Rotary, condus în 2011-2012 de Paul Vasile, în calitate de președinte, și tot în cadrul balului, Camelia Balaure a primit titlul de membru de onoare al clubului Rotaract”, a spus coordonatorul de proiect, Adela Berbentia.

Foto: Daniel Pușcău

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/