Raul Ambruș se alătură PSD. Simonis anunță realizarea unui pol social-liberal în Timiș

raul ambrus si alfred simonis
untitled design set 970x90 px

Zilele trecute, consilierul local Raul Ambruș, fondatorul Partidului Liberal Timiș, își anunța retragerea sprijinului pentru Dominic Fritz, în cadrul Alianței Timișoara Unită. 

Nemulțumirea lui Raul Ambruș era legată de Alin Nica. Mai exact, de candidatura fostului liberal la președinția CJ Timiș sub sigla Dreptei Unite. S-a reorientat rapid. Ambruș a ales să se alăture PSD și spune că nu singur, ci împreună cu peste 500 de colegi. În această nouă postură, consilierul local declară că PSD se prezintă în fața cetățenilor, la alegerile locale, cu cel mai serios proiect de dezvoltare a Timișoarei și județului.

„Ne-am alăturat echipei PSD Timiș deoarece aici am găsit un proiect ambițios care să ducă Timișoara și județul Timiș la un alt nivel. S-a demonstrat și în trecut că PSD știe să funcționeze extrem de eficient alături de o componentă liberală și de aceea am toată încrederea că experiența pe care eu și colegii mei am acumulat-o în administrația din Timișoara se completează foarte bine cu experiența pe care colegii mei din PSD Timiș o au la nivelul județului.”, a declarat Raul Ambruș.

CITEȘTE ȘI: Timișoara Unită, după ieșirea PLT din alianță: S-a întors la proiectul de restaurație a lui Robu

„Prin venirea lui Raul Ambruș și prin alianța cu PNL, cred că am reușit cu adevărat să realizăm un pol social-liberal în Timiș extrem de puternic, care poate oferi stabilitate în viitorii patru ani. (…) Mergem la sigur cu oameni care au demonstrat deja.”, a declarat Alfred Simonis, președinte PSD Timiș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/