Rățuște din plastic se vor întrece din nou pe apă. Festivalul Bega Bulevard are loc între 17 și 19 septembrie

Festivalul Bega Bulevard, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei din Timișoara, are loc în acest an în perioada 17 – 19 septembrie. Timișorenii pot cumpăra bilete pentru tradiționala cursă a rățuștelor, organizată și de această dată în scop caritabil.

Primăria Timișoara pregătește cea de-a XIV-lea ediție a Festivalului Bega Bulevard, eveniment care se va desfășura în perioada 17 – 19 septembrie. La fel ca în anii precedenți, cel mai important punct de atracție va fi cursa rățuștelor din plastic pe Bega. În total, mii de astfel de rățuște vor fi aruncate în canal pentru a se „întrece” între Podul Mihai Viteazu și Podul Maria, în spatele Catedralei Mitropolitane.

Cursa este organizată de Rotaract Club Timișoara, care anunță că au fost puse în vânzare biletele pentru eveniment. Un bilet costă 10 lei, iar participanții pot câștiga premii importante dacă rățușca lor va ajunge printre primele la destinație. Cursa este una caritabilă, astfel că toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați Liceului Teoretic Special Iris din Timișoara, în care învață elevi cu deficiențe de vedere.

leader board 728 x 90 px

Biletele la Cursa Rățuștelor pot fi achiziționate online de AICI și de la standul din Iulius Town Timișoara, până în data de 16 septembrie. De asemenea, pe perioada desfășurării Festivalului Bega Bulevard, va fi amplasat un stand de unde pot fi cumpărate bilete.

Cursa Rățuștelor va avea loc duminică, 19 septembrie, în ultima zi a festivalului.

Urmează ca Primăria Timișoara să anunțe programul complet al Bega Bulevard.