Răsturnare de situație! Șoferul din Reșița, căutat de polițiști pentru că ar fi bătut doi bătrâni, este nevinovat!

Polițiștii l-au căutat două zile pe șoferul care ar fi agresat doi bătrâni pe o stradă din Reșița și ar fi fugit de la locul faptei. Omul a fost găsit, însă, surpriză! Nu el a rănit-o pe femeia de peste 60 de ani, ci vinovat ar fi chiar soțul acesteia!

Un bărbat de 66 de ani din Reșița este cercetat de polițiști pentru loviri și alte violențe după ce ar fi rănit-o pe soția sa, aceasta din urmă ajungând la spital. Bătrânul a încercat să scape basma curată, aruncând vina pe un șofer din trafic cu care a avut o altercație.

Mai exact, joi dimineață, în timp ce bărbatul mergea cu soția sa pe strada Călimanilor din Reșița, un șofer i-a claxonat pe motiv că cei doi se deplasau pe mijlocul străzii. Bătrânul i-a adresat injurii conducătorului auto care a îndrăznit să îi atragă atenția, iar între cei trei a izbucnit o altercație. Cel mai grav a fost rănită femeia, cea care a încercat să intervină între cei doi și a ajuns la spital cu o rană la mână. Soțul ei a sunat la Poliție pentru a reclama că femeia a fost rănită de un șofer necunoscut.

După ce l-au găsit pe conducătorul auto, polițiștii au descoperit că, de fapt, lucrurile stau diferit. Chiar bătrânul care le-a cerut ajutorul este cel care a rănit-o pe soția sa. La sediul Poliției, omul și-a recunoscut fapta și s-a ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe.

CITEȘTE ȘI: Un şofer agresiv este căutat de poliţişti după ce a bătut doi bătrâni! Victimele au ajuns la spital!