Răsfăț și petreceri în limuzine pentru oaspeții de la Afrodita Resort&Spa

Grupul Bacolux, unul dintre principalii investitori din stațiunea de pe Valea Cernei, ridică mingea la fileu, ducând standardele serviciilor de la Afrodita Resort&Spa la nivel de lux.

Nu de puțină vreme circulă vorba prin țară și străinătate că dacă vrei să cunoști răsfățul zeităților, tot ce trebuie să faci este să îți programezi vacanța la Afrodita. Într-o perioadă în care serviciile din Herculane s-au aflat într-o dezvoltare constantă, vara aduce vești bune pentru turiștii cărora le place să se răsfețe în stațiune. Pentru că noile băi în lapte și miere din spa merg mână în mână cu răsfățul, acum și plimbările în stațiune capătă noi valențe.

Petrecerile în limuzine – noul trend pentru turiști

Noul parteneriat semnat între Afrodita Resort&Spa și Yoyo Tour oferă acum posibilitatea turiștilor să viziteze obiectivele preferate într-un serviciu de limuzină. Începând de săptămâna viitoare, serviciul urmează să fie disponibil pentru turiștii resortului, dar și pentru cei care aleg Yoyo pentru excursii. De asemenea, cei care doresc să facă altfel de petreceri pot accesa serviciul pentru grupuri de până la 9 persoane și pot combina astfel peisajele aparte de pe Valea Cernei cu o petrecere inedită alături de prieteni.

Serviciile din stațiune se adaptează încet, dar sigur pentru o nouă categorie de oaspeți și răspund la cele mai variate solicitări, într-o etapă de dezvoltare în care serviciile de lux se află într-un trend ascendent pe lista cerințelor acestora în ultimii doi ani. „Astfel, dacă plănuiți ceva diferit când vizitați stațiunea, de acum aveți opțiunea de a o face într-un mod inedit și puteți gusta din opulența de odinioară a stațiunii într-o variantă a zilelor noastre”, au declarat reprezentanții Afrodita Resort&Spa

Dacă săptămâna trecută am dat startul oficial al verii cu primul concert susținut de trupa Proconsul, turiștii noștri vor avea posibilitatea ca până la mijlocul lunii septembrie să se bucure de prezența trupelor și artiștilor de renume și a serilor tematice la care echipa Bacolux a muncit cu dăruire, pentru a aduce un strop de culoare și magie în viața fiecăruia. Fie că este seară românească, latino, seara hotelului sau seara Hercule, în fiecare weekend oaspeții sunt așteptați la concerte pe terasa hotelului, modernizată din acest an și cu acoperiș electric, tocmai pentru ca petrecerile să nu fie afectate de capriciile vremii”, a spus Laura Pătru, marketing manager al lanțului Bacolux Hotel.