Rareș Stoiacoviciu – un medic în devenire cu înclinații artistice

Talentul tânărului reșițean Rareș Stoiacoviciu, pe numele de scenă ESHU, a fost descoperit de către artistul Dorian Popa, care l-a îndrumat să compună prima sa piesă. Rareș este absolvent al Colegiului Național „Mircea Eliade” din Reșița, iar în prezent este student în anul I la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o în copilărie, la vârsta de 8 ani, când a primit și prima sa chitară. Mai târziu, la 18 ani, acesta l-a întâlnit pe Dorian Popa, care i-a sugerat să scrie prima lui piesă, fiind și cea de debut a reșițeanului. Odată cu lansarea piesei, Rareș a deschis și propriul său canal de YouTube unde a postat și primele trei videoclipuri muzicale.

La finalul săptămânii trecute acesta a lansat piesa „Amândoi” alături de Mădălina Cernat – studentă în anul III la Conservatorul din București, Facultatea de Muzică ușoară/compoziție – UNM, cu care a reușit să dea lovitura, adunând în doar șase zile peste 23.000 de vizualizări. Cei doi artiști sunt și co-autori ai muzicii și textului piesei, producția muzicală fiind semnată de Alin Radu. Voices Media este casa de discuri cu care Rareș colaborează în momentul de față, iar toate piesele vor fi postate pe canalul de YouTube al acestora.

Întrebat despre facultatea pe care a ales-o, tânărul ne-a spus: „Pentru mine, medicina înseamnă pasiune, dar și o meserie demnă de urmat. Nu aș putea renunța niciodată la acest vis”.

Noul single îl puteți asculta accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=PFJz2MeXDGc

Autor: Iulia Vlad