Raport privind transparenţa instituţiilor publice, prezentat la Reşiţa

explo 1000x200

Alianţa pentru o Românie Curată prezintă joi, 28 aprilie, în Sala de Ședințe a Prefecturii, raportul privind transparenţa în instituţiile publice pe anul 2015.

Activităţile sectorului ONG intră tot mai mult şi în Caraş-Severin, atingând chiar şi subiecte mai dificile, cum este cel de faţă, prezentat de un ONG de renume cum este Alianţa pentru o Românie Curată, care a reuşit să se impună printre cele mai cunoscute elemente ale societăţii civile din România. Express de Banat şi Vocea Oraviţei sunt parteneri ai Alianţei pentru o Românie Curată.

În cadrul acestui eveniment se va prezenta Raportul privind transparența în administrația publică pe anul 2015, dar și alte rapoarte ale ARC, rapoarte realizate în cadrul unui proiect finanţat prin granturi EEA, după care va urma o conferinţă de presă pe această temă.
Diseminarea evenimentului este făcută de către Mihaela Danga, de la Centrul pentru Jurnalism Independent, și de Cristian Franț, jurnalist România Curată, și va începe la ora 15.00, în Sala de ședințe a Prefecturii Caraș-Severin.

Se vor lua în discuție și problemele pe care le au instituțiile și autoritățile publice la capitolul „transparență”.

Intrarea este liberă.

banner 970 x 250