Răniți din coliziunea cu o remorcă de porumb

Un accident rutier s-a produs miercuri după-amiază în satul Căvăran din apropiere de Caransebeș.  Un autoturism condus regulamentar a intrat într-o remorcă încărcată cu porumb. O persoană a fost rănită și este sub îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Caransebeș.

Polițiștii care au intervenit la accident au stabilit că șoferul unui tractor ce avea atașate „o remorcă artizanală şi o căruţă, ambele neînregistrate şi încărcate cu porumb, la schimbarea sensului de mers peste marcajul longitudinal continuu nu a acordat prioritate unui autoturism care circula din sensul opus (Caransebeş spre Lugoj) intrând în coliziune cu acesta”. În urma impactului, o pasageră din autoturism, în vârstă de 45 ani, a fost rănită ușor și a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale. Femeia a rămas internată.

Testul cu aparatul alcooltest, aplicat ambilor șoferi de polițiști, a fost negativ în ambele cazuri. „Cercetările continuă pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi tractarea pe drumurile publice a unei remorci neînregistrate”, precizeză comunicatul remis presei de Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin.