Rămânem în cărţile promovării!

Metalul Reşiţa s-a impus cu 1-0 pe terenul lui FC Olt Slatina într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal şi păstrează şanse reale la un loc care asigură promovarea.

Fanii roş-negri continuă să viseze frumos după ce elevii lui Marian Pană s-au întors cu trei puncte din deplasarea de la Slatina. Metalul e pe locul patru, cu 16 puncte, fiind devansat de Gloria Bistriţa, cu 17, ASA Târgu Mureş, cu 21, şi CS U Craiova, cu 23, aceasta din urmă nefiind însă sigură că poate evolua în Liga I din cauza prevederilor Statutului FRF. „A fost greu, poate mai greu ca la Târgu Mureş. A fost o primă repriză echilibrată, dar în cea de-a doua am jucat bine, am dat gol repede şi am controlat jocul. A fost un meci disputat, dar şansa a fost de partea noastră. Dacă la Târgu Mureş ne-a lipsit, aici pot să spun că ne-a surâs. Pe fondul unui joc bun, în repriza a doua am fost mai lucizi, mai curajoşi şi a ieşit bine. La Slatina am avut şi o galerie frumoasă, nu foarte numeroasă, dar aprope de echipă şi e important lucrul ăsta”, a declarat antrenorul Marian Pană pentru expressdebanat.ro.

Pentru echipa din Valea Domanului urmează un meci foarte important, sâmbătă, de la ora 11, acasă, cu CSM Râmnicu Vâlcea, echipă care l-a instalat ieri pe banca tehnică pe Erik Lincar, fostul jucător al Stelei înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu. „E poate cel mai important joc, deoarece cu o victorie am rămâne aproape de primele clasate. Nu avem probleme deosebite, nu sunt accidentaţi, nu sunt suspendaţi şi suntem optimişti”, a mai spus tehnicianul Metalului.