Răfuieli mafiote pe străzile Caransebeșului?! Alarmă falsă!

O mașină mistuită de flăcări la miezul nopții trecute pe bulevardul principal din Caransebeș i-a făcut pe gugulani să vorbească despre reglări de conturi. Poliția a făcut lumină câteva ore mai târziu. 

Trasă pe dreapta de mai multă vreme și lăsată fără baterie, mașina nu se putea aprinde de la vreo problemă electrică. Era clar că focul a fost provocat. Așa s-a ajuns la răfuieli de tip mafiot. Oamenii legii îi liniștesc însă pe gugulani, anunțându-i că a fost prins făptașul. Nu e nicio reglare de conturi. „Politiștii au identificat și depistat pe raza municipiului Caransebeș un bărbat de 47 de ani, bănuit că în noaptea precedentă, ar fi distrus prin incendiere un autoturism parcat pe o stradă din municipiu. Astfel, la data de 4 octombrie, în jurul orei 23.10, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată de către un bărbat de 60 de ani, din localitate, despre faptul că i-a luat foc autoturismul parcat în fața casei. Echipajele de intervenție sosite la fața locului au acționat pentru stingerea incendiului, nefiind înregistrate victime omenești. Din cercetări a reieșit faptul că persoana voiajoră bănuită ar fi pătruns în noaptea  precedentă în interiorul autoturismului în cauză, unde ar fi fumat o țigară, aruncând chiștocul aprins pe bancheta din spate”, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin. 

În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporție de 90%. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.