Racordarea locuitorilor comunei la rețeaua de gaz, un obiectiv al primarului din Traian Vuia pentru noul mandat

Vasile Petruescu, primarul comunei Traian Vuia, a precizat că racordarea comunei la reţeua de gaz reprezintă întâia prioritate pentru noul mandat, dacă va primi votul cetăţenilor. Din acest punct de vedere a făcut demersuri şi a avansat discuţiii cu directorul ADI GAZ VEST.

,,Astăzi am avut plăcerea să discut cu noul director al ADI GAZ EST, domnul Silviu Dumitrescu, cu privire la stadiul implementării proiectului privind racordarea la gaz metan a Țării Făgetului, din care face parte și comuna Traian Vuia. Înființată acum doi ani de 15 comune și orașul Făget, printre care și comuna Traian Vuia, această asociere are ca scop comun racordarea la rețeaua de gaz a întregii zone, iar implementarea acestui proiect se va realiza rectiliniu în toată Țara Făgetului.”, a menţionat Vasile Petruescu, primarul comunei Traian Vuia.

În prezent, acest proiect se află la stadiul întocmirii studiului de fezabilitate, iar comuna Traian Vuia va cofinanța o parte a acestui amplu document și va profita în egală măsură de beneficiile acestuia la momentul în care se va implementa în Țara Făgetului.

„Implicarea administrației publice locale în dezvoltarea comunității are la bază nevoile oamenilor și pentru aceasta de doi ani, împreună cu celelalte comune și orașul Făget, muncim împreună pentru același scop nobil: nevoile comunității locale. Acesta este unul din obiectivele propuse pentru noul mandat și se poate realiza în același timp în toată Țara Făgetului.”, a subliniat Vasile Petruescu.

(E)