Rablele din Caransebeş, la târgul de vite!

Mașinile abandonate pe domeniul public al municipiului Caransebeș vor dispărea în scurt timp, dar totodată vor atrage sancţiuni pentru proprietarii lor.  

După mai multe sesizări ale gugulanilor cu privire la autoturismele lăsate cu lunile în parcările urbei, reprezentanții administrației au decis să ridice autovehiculele părăsite. Pentru că procedura de identificare este anevoioasă, din 50 de mașini depistate doar 22 pot fi ridicate în prezent. Prima mașină a fost deja ridicată pe platformă din Centrul Civic al municipiului și transportată în zona târgului de vite până când proprietarul va plăti taxe speciale pentru recuperarea bunului.

Măsura a fost impusă prin hotărâre de Consiliului Local. ,,Degeaba Primăria modernizează trotuarele cu pavele, montează gard din fier forjat, pentru ca locuitorii să se bucure de esteticul urban, dacă unii cetățeni strică voluntar imaginea municipiului Caransebeș. Se vor lua măsuri și se vor aplica sancțiuni împotriva tuturor celor care aduc prejudicii orașului”, a explicat primarul Marcel Vela.