Rabla pentru electrocasnice începe în primăvară

young couple selecting new refrigerator in household appliance store
po 1000x100px (3)

Programul Rabla pentru electrocasnice se va desfășura anul acesta în două sesiuni, conform calendarului publicat de Administrația Fondului pentru Mediu. Bugetul alocat acestui program pentru 2022 este de 100 de milioane de lei.

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat calendarul programelor de finanțare pentru anul în curs, anunțând cu această ocazie și datele la care vor fi lansate cele două sesiuni ale Programului Rabla pentru electrocasnice. Așadar, prima sesiune va începe în 6 mai, iar cea de-a doua, în 2 decembrie. Bugetul alocat programului este de 100 de milioane de lei, din care 40 de milioane de lei pentru  sesiunea din luna mai, iar 60 de milioane pentru cea din luna decembrie.

În program sunt eligibile nouă categorii de produse: mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, mașini de spălat vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat, inclusiv cele portabile, televizoare, aspiratoare, laptopuri și tablete.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Persoanele care doresc să beneficieze de acest program trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu și să-și genereze contul de utilizator.

banner 970 x 250