Puşcă de vânătoare, veche de nouă decenii, descoperită în zidul unei case de la malul Dunării

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

O armă de vânătoare, veche de 90 de ani, descoperită în zidul unei case, a ajuns ieri pe mâna polițiștilor din Moldova Nouă. Cel care s-a ocupat să predea oamenilor legii bucata de istorie este nimeni altul decât noul proprietar al imobilului, acesta găsind pușca de vânătoare în momentul în care s-a apucat să demoleze vechea casă pentru a ridica o construcție nouă în locul acesteia.

„Ieri, 21 iulie, un bărbat de 35 de ani din Moldova Nouă a predat Poliției orașului Moldova Nouă o armă de vânătoare, aflată în stare de degradare, pe care se pare că ar fi găsit-o în zidul unei case vechi, cumpărată de curând cu scopul de a o demola și a ridica o altă construcție în locul acesteia”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Caraş-Severin.

Arma, care nu era în stare de funcționare și avea elemente componente lipsă, se pare că a datat din perioada anilor 1930-1939, proprietarul găsind în podul casei demolate mai multe ziare și înscrisuri din acea perioadă.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și au ridicat respectiva pușcă de vânătoare în vederea expertizării.

Sursa foto principal: adevarul.ro.


Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/