Pus deoparte! Accidentele grave de pe centura Lugojului nu sensibilizează responsabilii de la Drumuri

sens giratoriu lugoj

Amenajarea unui sens giratoriu la cea mai periculoasă intersecție de pe teritoriul Lugojului, de la drumul spre Tapia cu centura ocolitoare, poate fi trecut la capitolul abandon. Autoritățile locale au anunțat că cel puțin pe termen scurt, administrația drumurilor nu are nicio soluție pentru eliminarea sau măcar scăderea numărului de accidente în cel mai nesigur și riscant punct rutier al șoselei de centură.

„Despre amenajarea sensului giratoriu, la intersecția cu cele mai multe accidente, de pe centura noastră, în acest moment nu există niciun proiect. Am avut discuții cu cei de la Drumuri și ei ne-au comunicat că nu au nicio soluție despre cum ar fi mai bine să se amenajeze acea intersecție-problemă. Rămâne în continuare să căutăm o soluție, să obținem sprijinul autorităților centrale”, a transmis Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Din păcate, numărul foarte ridicat al celor care și-au pierdut viața sau au rămas cu urmări grave în urma evenimentelor rutiere în care au fost implicați la intersecția de la centură, spre Tapia, pare că nu impresionează pe nimeni dintre cei responsabili și cei care ar trebui să vină cu propuneri de soluții. În bine-cunoscutul stil românesc, toți preferă să dea din umeri și să-și vadă nepăsători doar de propriile activități sau interese. Sensul giratoriu promis, se pare, va avea aceeași soartă ca proiectul de semaforizare propus în anii anteriori, la care s-au oferit și fabricile de pe platforma industrială din zonă să participe, proiect care a dispărut în hățișul discuțiilor interminabile și a amânărilor și blocajelor birocratice de tot felul.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/