„Pup-o, mă!”, cu zâmbete și ropote de aplauze! [VIDEO]

po 1000x100px (3)

Reșițenii s-au bucurat aseară de o comedie spumoasă, urmărită împreună cu echipa de filmare. Mai precis, trei actori, regizorul și scenaristul filmului românesc „Pup-o, mă!” au fost prezenți în sala Cinematografului Dacia.

Alexandru Pop (Văru` Săndel), Alin Panc și Cosmin Seleși, actori principali ai producției, dar și Camelia Popa (regizor) și Salex Iatma (scenarist) au fost duminică la spectacolul de gală al filmului românesc „Pup-o, mă!” de la Reșița. Fiind vorba despre o comedie, actorii nu s-au lăsat mai prejos nici când au vorbit în fața publicului atât la începutul, cât și la finalul proiecției, așa că zâmbetele n-au lipsit niciun moment de pe fețele spectatorilor.

YouTube video

Și pentru că aplauzele s-au ținut lanț la finalul proiecției, pe pagina oficială a filmului „Pup-o, mă!” a apărut și un filmuleț de mulțumire.

banner 1000 x 100 hd

Firma Marcom Fantastic, cea care a făcut posibilă vizita echipei de filmare și de această dată, a ținut morțiș ca de aceeași surpriză să se bucure și spectatorii din Oravița, în această dimineață, dar și cei din Caransebeș, astăzi, de la ora 20.

03 britannia 1000 x 100 gif