Puiucu lui Victor Nafiru, în cartea întâmplărilor haioase

carte victor nafiru
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Romeo Dunca a citit toate articolele cunoscutului jurnalist. Acum îi citește și cartea în care este personaj principal.

Pentru actualul președinte al consiliului județean, faptul de a fi eroul unei cărți și al unei jumătăți a altei cărți a lui Nafiru îi dă de înțeles că nu a venit degeaba la cârma județului. Asta deși jurnalistul i-a făcut suficiente nopți albe cu condeiul său uneori prea dur, prea incisiv, prea deranjant. Așa a căzut Dunca… pe gânduri întrebându-se dacă n-o fi ceva adevăr în scrierile lui Nafiru iar el, Dunca, nu cumva trebuie să aibă mai mare grijă la ceea ce face.

„Dacă presa și jurnaliștii sunt paznicii democrației, atunci vin să confirm că Victor Nafiru a făcut bine. Eu sunt Puiucu, ceea ce nu poate decât să mă încânte. Am reflectat asupra articolelor pe care le-a scris despre mine iar zilele trecute m-a emoționat atunci când mi-a spus că crede că a fost cam aspru. Îl felicit, aștept să scrie în continuare și să fie un pic mai blând dacă m-am îndreptat”, a spus Romeo Dunca cu prilejul lansării cărții „D-ale lu Puiucu” cuprinzând articole-pamflet dedicate lui de Victor Nafiru.

personajul principal, puiucu dunca, o strângere de mână au autorul cărții dedicată lui.

Personajul principal, Puiucu Dunca, o strângere de mână au autorul cărții dedicată lui.

Autorului i-au trebuit 70 de ani de viață și șapte cărți publicate ca să-și întâlnească primul personaj principal care vine să-i mulțumească. De aceea îi e recunoscător atât lui Dunca cât și celor prezenți la lansarea cărții sale pentru că au înțeles rolul presei și i-au fost alături la evenimentul găzduit de Muzeul Banatului Montan. Cât despre Puiuc, e un cuvânt din Ardeal care exprimă un triplu alint.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Silviu Hurduzeu, candidatul la șefia consiliului județean, n-a prea fost personaj principal al pamfletelor lui Nafiru. Între a fi viitor Puiuc și a conduce județul, o preferă pe a doua fiindcă nu știe dacă e de bine sau de rău faptul că, până acum, nimeni din partidul său n-a fost personaj principal al vreunei cărți a lui Nafiru. Ceea ce știe însă sigur este că, dincolo de pamflete și articole, oamenii politici trebuie să facă două lucruri: să se enerveze pe ziariști atunci când aceștia scriu despre ei și să nu ajungă ținta ironiilor nici pentru jurnaliști și nici pentru opinia publică în general.

silviu hurduzeu se vrea la consiliul județean dar nu și n cărțile lui nafiru.

Silviu Hurduzeu se vrea la consiliul județean dar nu și-n cărțile lui Nafiru.

„Dincolo de calitatea pamfletelor, articolelor, editorialelor pe care le scrie Victor Nafiru, vreau să remarc calitate sa de scriitor. Îl felicit, îi doresc multă sănătate și putere de a scrie în continuare. Să fie la fel de acid în articole și la fel de talentat în cărție care vor urma”, a spus Hurduzeu. Acesta remarcă două romane scrise de jurnaliști reșițeni pe care le consideră importante pentru literatura română. E convins că „Gaură de vierme” al lui Mircea Cavadia și „Boschetarul” lui Victor Nafiru ar putea deveni chiar scenarii de film. Nafiru nu s-a gândit că și-ar putea vedea ecranizată vreo carte dar promite că nu se va opri din scris nici peste zece ani de-acum înainte.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/