PSD-PNL, cu Grapini, Rareș Bogdan și Tudose! Dreapta Unită, cu vorbitori de engleză, germană și franceză!

plujar andrei usr caras severin
untitled design set 970x90 px

Lista comună PSD-PNL pentru Parlamentul European începe cu personaje care n-au făcut niciodată cinste României, comparativ cu profesioniștii pe care Alianța Dreapta Unită îi propune pentru Bruxelles!

Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin, îi prezintă în antiteză pe candidații celor două alianțe și atrage atenția asupra faptului că PSD și PNL au avut grijă ca alegerile europarlamentare în România să treacă aproape neobservate, astfel încât să poată trimite la Bruxelles tot felul de personaje controversate.

„Nu vorbește nimeni despre alegerile europarlamentare și suntem într-un moment destul de important, destul de critic pentru Europa, pentru Uniunea Europeană! E un moment foarte sensibil, cu un război la granițe, cu propaganda rusească prezent în toate statele membre ale Uniunii Europene. Nu doar la noi sunt probleme cu aceste partide extremiste, rusofile, finanțate pe filiera Moscova, în toată Europa se întâmplă același lucru. E un moment în care ar trebui să fim destul de atenți la ce trimitem în Parlamentul European pentru că s-ar putea să scăpăm din peisaj faptul că, Maria Grapini, spre exemplu, candidează pe lista PSD-PNL. Deci, liberalii, liberalii autentici vor fi nevoiți să o voteze pe Maria Grapini! Singura alternativă reală la o listă pe care se mai află Rareș Bogdan sau Mihai Tudose este lista Alianței Dreapta Unită!”, a comentat Andrei Plujar.

Fost subprefect de Caraș-Severin, funcție în care diplomația joacă un rol important, așa cum se întâmplă și în Parlamentul European, Andrei Plujar subliniază cât de mult contează ca România să aibă reprezentanți bine pregătiți și nu tot felul de „turiști” pe la Bruxelles. „Noi am ales oameni competenți. Păi Maria Grapini se încurcă foarte tare în limba română, nu știu cum s-ar descurca într-o limbă străină la Bruxelles. Am mai avut astfel de europarlamentari. Mă gândesc acum la Viorica Dancilă, care știa să râdă în engleză și cam atât. Multe lucruri se discută și pe holurile Parlamentului European, acolo unde nu ai translator, și ar fi fost de bun augur să trimitem niște oameni pregătiți, care să vorbească măcar limba engleză. Sigur că ar fi indicat să vorbească și germana, așa cum o face Vlad Botoș, care este pe lista Alianței Dreapta Unită, sau să vorbească și franceză, cum sunt alți colegi pe care îi avem noi!”, a mai spus politicianul din Caraș-Severin.

 

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/