PSD Oțelu Roșu, printre primele organizații vizitate de președinta Luminița Jivan

Luminița Jivan a început vizitele în teritoriu și prima oprire a fost la Oțelu Roșu, unde s-a întâlnit cu membrii organizației locale a PSD. Președinta social-democraților cărășeni a fost interesată de problemele de pe Valea Bistrei, pe care le-a notat și a promis că le va expune în Guvernul României.

Deputatul PSD de Caraș-Severin a aflat de problemele din învățământ chiar de la profesorii prezenți la acțiune și a stat de vorbă și cu managerul spitalului orășensc, după cum ne-a precizat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

Edilul-șef ne-a mai menționat că s-au cam tranșat treburile la nivel de județ și frica aceasta că membrii PSD migrează către Pro România, după Ion Mocioalcă, s-a cam dus:

„Apreciez munca doamnei deputat și președintă a PSD Caraș-Severin, pentru că se întâlnește în teritoriu cu reprezentanții comunităților locale și cine crede că nu știe ce să facă se înșală. Luminița Jivan chiar pune umărul și ajută. La întâlnire au fost oameni din Oțelu Roșu care au ridicat probleme. De exemplu, directorii de școli spun că de ce, atunci când sunt obligați să-și ia concediu de odihnă, ca orice cadru didactic, tot trebuie să semneze acte la școală, o anomalie pe care doamna deputat a promis că o va sesiza Ministerului Educației Naționale. De asemenea, la spital managerul i-a prezentat stadiul proiectului de 8 milioane de euro privind reabilitarea termică a clădirii unității medicale. Și aici întâmpinăm probleme mai ales că sunt foarte multe cheltuieli neeligibile. Deci probleme sunt și e important să vedem că cineva ne bagă în seamă și dacă mai și expune problemele la Guvern, atunci avem un sprijin”, a menționat Mălăiescu.

Președinta PSD Caraș-Severin va lua toate organizațiile locale la rând și a programat deja o întâlnire și la Caransebeș pentru joi, 14 februarie.