PSD îi cere lui Nelu Popa să deschidă circulația! PORR oricum lucrează prea puțin!

popa nelu primar resita

Pesediștii acuză apariția sporadică a muncitorilor de la PORR pe șantierele tramvaiului reșițean, în timp ce traficul e un coșmar.

Într-un mesaj ironic postat pe pagina de Facebook, PSD Reșița îi solicită primarului Nelu Popa să deschidă circulația pe B-dul Revoluția din Decembrie. „Până să plecați în Zanzibar!”, adaugă social-democrații.

Aceștia îi amintesc edilului-șef că este mai bine de o lună de când a fost turnat primul strat de asfalt pe banda pentru auto și nu cred că sunt motive pertinente pentru a ține închisă circulația pe acest tronson. „Doar ambiții și răutăți din partea unui primar deranjat de câteva imagini video cu jigniri la adresa sa.”, vine în completarea mesajului.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

PSD a remarcă că, în medie, se lucrează maximum 3-4 ore pe zi pe tronsonul respectiv, iar în multe zile, ca și în weekend, nu se lucrează chiar deloc! „Nu este o problemă că se închide circulația câteva ore cât se lucrează, restul de 21 de ore se circulă normal și astfel se descongestionează traficul din zona Poliție. Mulțumim anticipat pentru înțelegere!”, i-au transmis pesediștii reșițeni primarului Popa.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/