PSD este mândru de Felix. Felix Borcean!

victor nafiru 1 of 1 620x400

Care ați zis, bă, că Felix a tras mâțu’ de coadă de când e primar la Caransebeș? Că în opt ani mai mult a cugetat decât a făcut ceva? Hai să vă aud acum. Cum, niciunul nu aveți curajul să o spuneți direct și de la obraz? Ce dracu, bă, dacă și de Felix vă este frică… A, a terminat padocul și v-a închis gura. Păi vedeți, domnilor și doamnelor, dacă vorbește gura fără dumneavoastră? Omul ăsta chiar sfințește locul și muncește cât e ziulica de mare. Nu stă la cafele și la bârfe la terasele alea din centru. E gospodar, chiar vizionar, ceea ce trebuie la un municipiu gugulan.

Da, da, Felix chiar muncește atunci când are chef. E drept, se întâmplă mai rar asta, dar vă întreb eu, care dintre noi are chef de lucru toată ziua, bună ziua? Să fim serioși. S-au dus vremurile alea în care munca era brățară de aur. Și nu doar brățară, ci și o onoare. Și totuși, pe căldurile astea, când unii se bălăcesc la ștrand și stau cu berea sub umbrelă, Felix a dat comunității în care trăiește (și abia are timp să-și tragă sufletul la câte are pe cap) unul dintre cele mai mișto padocuri din câte a văzut România în ultimii 34 de ani.

O spune chiar el și nu avem motiv să nu-l credem, că la cât este de modest și de umil eu cred că e cel mai frumos padoc din țară. Iar pentru asta, primarul mulțumește nu doar constructorului, ci și opiniei publice despre care spune că: „ne-a motivat în tot acest timp”. Pe românește, cetățenii i-au scris pe Facebook până i s-o urât și lui: „Bă, Felix, mai ieși și tu pe teren. Uită-te cum arată străzile și trotuarele, că mâine, poimâine nu o să te mai poți plimba cu trotineta în oraș. Mai stai și tu de vorbă cu oamenii, lasă miștocăreala de pe Facebook, îngâmfarea și păsăricile din cap și punea mâna și fă treabă că de aia te-am ales să ne conduci”.

Și Felix, băiat deștept de când a trecut la PSD, a făcut întocmai. A început să-și dea silința ca și primar, să le arate gugulanilor că nu doar Grozăvescu, Mura și Vela au fost în stare să facă ceva. Și a început cu începutul. Adică cu padocul. A promovat o campanie de lămurire cu câinii fără stăpân, a constituit comitete de inițiativă pe cartiere, străzi și alei, i-a adunat de peste tot, promițându-le o viață tihnită, lipsită de griji, iar patrupedele au înțeles.

Bravo, bă, Felix! PSD este mândru de tine, ba chiar surprins de vrednicia ta, că l-am auzit pe unul dintre șefii tăi exclamând într-o zi: „Uitați-vă, bă, la Felix, că s-a apucat de treabă. Ce-o fi, bă, cu el?”

De asta zic: ține-o tot așa să-l bagi în boală pe Mitru Rujan, chiar și pe Marcel Vela, și să le închizi gura lu’ Ungur, Chimigeriu și Bebe Pasere. Arată-le că poți, exact ca în reclama tinereții tale, aia cu Adidas Torsion.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/