PSD Caraș-Severin, lângă premierul Tudose! Dragnea, tot mai singur!

Niciunul dintre parlamentarii social-democrați de Caraș-Severin nu și-a exprimat public punctul de vedere legat de scandalul dintre președintele Liviu Dragnea și prim-ministrul Mihai Tudose, însă surse de la vârful PSD susțin că filiala cărășeană a partidului e de partea premierului!

Potrivit unor surse social-democrate, la o eventuală moțiune de cenzură, Mihai Tudose s-ar bucura de susținerea parlamentarilor din cel puţin zece filiale, un număr suficient pentru a-și păstra poziția de prim-ministru. „Fără cele zece organizații care îl sprijină pe Tudose, dintre care Iași, Constanța, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Caraș-Severin, Timiș, care au mulți parlamentari, nu au majoritate să demită guvernul. Practic, oamenii lui Liviu Dragnea nu au nicio șansă să formeze un alt guvern, fiindcă în Parlament nu trece moțiunea de cenzură. Nu avem o situație similară cu cea în care a căzut guvernul Grindeanu”, au declarat surse din PSD pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

Din organizația județeană PSD Caraș-Severin, singurul care și-a exprimat public poziția în acest nou scandal este Nicolae Beg, primarul comunei Marga. Acesta a afirmat că atât el, cât și alți primari cărășeni susțin varianta rămânerii lui Mihai Tudose la Palatul Victoria.