PSD are soluții clare pentru preluarea guvernării

Partidul Social-Democrat are soluții clare pentru populație. Din acest motiv, formațiunea se simte pregătită să preia frâiele guvernării.

PSD va intra la guvernare pentru a oferi românilor un plan absolut necesar pentru a scoate România din criza actuală. PSD are specialiști, are un program concret și coerent, scopul principal fiind să aducă stabilizare, în toate domeniile: economic, social, politic și medical, spune deputatul Marius Damian.

Măsurile susținute de PSD pentru viitorul Guvern sunt:
– Creșterea alocațiilor pentru copii
– Creșterea pensiilor
– Creșterea salariului minim
– Testare extinsă și gratuită şi susținerea vaccinării
– Plafonarea preţurilor la energie; Compensarea facturilor
– Respectarea dreptului la educaţie pentru toţi elevii prin asigurarea cursurilor în regim fizic; Descentralizarea reală a deciziilor privind închiderea şcolilor – la nivelul Consiliului de Administraţie ale Școlilor
– Accesul facil la diagnostic şi tratament al bolnavilor COVID-19, dar şi al bolnavilor cronici
– Call-center pentru medicii de familie/alte specialități care tratează pacienți COVID-19 pentru consiliere profesională (în parteneriat cu societățile profesionale medicale)
– Constituirea structurii de coordonarea intervenției (MS) si a unității de achiziție, stocare și distribuție a medicației specifice pacienților COVID-19 (MS, DSU, Unifarm)
– Organizarea unei structuri județene funcționale de coordonarea acordării asistenței medicale, cu reprezentanți ai spitalelor din județ, a DSP și CJ pentru repartizarea pacienților cu COVID-19 și a celor cu boli cronice în funcție de disponibilitatea serviciilor medicale de asistență spitalicească
– Sprijinirea HORECA, reintroducerea voucherelor de vacanță

„Aceste soluții, alături de multe altele, trebuie aplicate urgent pentru a ajuta românii să facă față majorărilor uriașe ale prețurilor la energie, căldură, alimente și medicamente și pentru a ajuta România să treacă peste criza sanitară actuală, care s-a transformat într-o adevărată tragedie națională, prin sutele de decese zilnice.”, a declarat Marius Damian.

Parlamentarul cărășean consideră că este nevoie de decizii imediate, dar bine gândite, la fel cum este necesară o campanie de vaccinare înțeleaptă, care să demonteze miturile legate de vaccin. „Românilor doar le-au fost impuse restricții care de cele mai multe ori s-au dovedit a fi fără nicio logică, iar astăzi românii nu mai pot avea încredere în actuala guvernare, tocmai din cauză că au fost supuși la un lanț întreg de soluții eșuate!”, susține deputatul social-democrat.

„Ceea ce ne dorim în acest moment este un Guvern care să lucreze pentru români și în beneficiul acestei țări!”, a concluzionat Marius Damian.