Provocările în știință și educație, dezbătute la Timișoara

dezbatere provocari educatie timisoara
1000x100 (2) mbmr 1000x100

Timișoara găzduiește o dezbatere pe tema provocărilor din știință și educație. Sesiunea interactivă are loc la Universitatea Politehnica.

La cea de-a XI-a ediție a workshop-ului internațional Open Education & Science Workshop, parte a Open Education Week 2024, sunt așteptați profesori, studenți, actoril din domeniul educației și formării, formatori IT sau angajații din resurse umane.

„Sub tema provocărilor în practici, unelte și metode ale științei și educației, prezentările vor pune accent pe modul în care știința deschisă și resursele educaționale deschise sunt aplicate în viața de zi cu zi, în special în contextul universităților, a proiectelor de cercetare, dar și al educației în general. Un accent special va fi pus pe răspunsul sistemelor educaționale și de cercetare la provocările tehnologiilor emergente de inteligență artificială, realitate virtuală și blockchain”, au transmis reprezentanții UPT.

Evenimentul este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, prin Departamentul de ID/IFR și Educație Digitală împreună cu Alianța de Universități Europene E³UDRES² și proiectul Ent-r-e-novators, cu sprijinul IEEE Romania.

Muzeul TM

Toți cei interesați de aceste subiecte, de provocările în știința și educația deschisă sunt așteptați vineri, 08 martie 2024, orele 11:00 – 17:00, online sau fizic, în amfiteatrul K1 din Centrul de Conferințe al UPT.

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/