„Prostituția politică e la ea acasă! Cât suportă acești oameni să fie mințiți?!”

untitled design set 970x90 px

Ion Mocioalcă bagă bățul prin gardul sediului PSD Caraș-Severin și totodată regretă că negocierile cu PNL pentru formarea Guvernului Orban nu s-au putut purta cu unul ca Nelu Popa!

Secretarul general Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro ce poziție va adopta partidul condus de Victor Ponta în momentul în care Cabinetul Orban va fi supus votului Parlamentului. „Pro România nu va asigura cvorum la votarea Guvernului Orban și nici nu va vota pentru învestire. După un model consacrat de PSD, întrucât discuțiile cu PNL nu au dat rezultate, Pro România nu va vota guvernul, ba mai mult, nici nu va asigura cvorum de ședință. Tare mi-e teamă că vom ajunge la cazul Croitoru, când a fost desemnat premier de președintele Băsescu, dar nu a avut cvorum în Parlament ca să se treacă la vot. Dacă negocierile ar fi fost doar între mine și Nelu Popa, cu siguranță Pro România s-ar fi înțeles cu liberalii, dar realitatea dâmbovițeană e alta”, a comentat Mocioalcă.

Deputatul cărășean nu-i menajează nici pe foștii săi colegi și chiar prieteni din PSD. Revenind la actualitatea politică din județ, Mocioalcă i-a ironizat pe social-democrații care n-au primit mare lucru sau chiar nimic la recenta rectificare de buget făcută de Guvernul în exercițiu, Guvernul Dăncilă. „Din nou, la PSD se minte! La PSD Caraș-Severin se minte cras! Președintele executiv al partidului, primarul de Oțelu Roșu, a primit zero lei la Hotărârea de Guvern. Același lucru s-a întâmplat și la Teregova, comuna administratorului județului. Ca și la Ciudanovița de altfel, unde așteptau multe milioane de lei. Acolo cineva minte cras. Nu înțeleg cât suportă acești oameni să fie mințiți. Se pare că nu mai au nicio urmă de demnitate. Prostituția politică e la ea acasă! Am avut și eu niște prieteni prin PSD care văd că se lasă mințiți la scenă deschisă”, a mai spus Ion Mocioalcă.

Aflat la București pentru a semna un nou contract de finanțare pentru Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, președintele executiv al PSD Caraș-Severin, a explicat pe scurt că primăria pe care o conduce are deja în cont banii necesari pentru funcționare până la sfârșitul anului și atunci era absolut firesc să nu primească niciun leu de această dată. Oțelu Roșu ar urma să beneficieze de fonduri în momentul în care se vor aloca bani pentru investiții. Despre răbdarea de care vorbea Mocioalcă va vorbi imediat ce se va întoarce din capitală!