Prospețime la cote înalte doar din depozitul și magazinele Citrus Fruits

explo 1000x200

Depozitul și magazinele Citrus Fruits din Reșița sunt alegerea perfectă atunci când vine vorba de porția zilnică de vitamine necesare organismului. Magazinele își așteaptă clienții cu o varietate de produse proaspete provenite de la producătorii locali.

Într-o lume artificială, în care de cele mai multe ori eticheta de „BIO” se regăsește doar în preț și promoții, consumatorii devin tot mai atenți la ce consumă și de unde provin produsele cumpărate. Așa se face că anul de pandemie a fost de bun augur, atât de o parte a taberei, cât și de alta: producător-vânzător- client, după cum declară și Gheorghe Țugui, administratorul firmei Citrus Fruits:

„De când a început pandemia a fost o nebunie totală, dar în sensul bun al cuvântului, mai ales pentru noi, cei care activăm în acest domeniu. Oamenii cumpărau orice, oricât, tot ce era bun de vânzare, începând de la cartofi, fasole, roșii, până la cele mai exotice fructe, iar majoritatea s-au îndreptat spre marfa „bio”. Toți vor să mănânce sănătos, să consume cât mai multe vitamine, dar din păcate uneori acest „bio” este cu dus întors.   

De multe ori Bio este doar prețul și eticheta. Eticheta nu spune tot ce conține un fruct sau o legumă, iar la carne este aceeași problemă. Nu cred că sunt toate 100% bio, pentru ca un pământ să fie perfect sănătos, timp de 3-4 ani nu are voie să fie stropit cu niciun fel de pesticid sau îngrășământ chimic.”

Citrus Fruits a luat naștere în anul 2003, iar de atunci și până în prezent oferă clienților săi o gamă largă de fructe și legume, domeniul de activitate fiind comerțul angro de legume și fructe, precum și cel cu amănuntul, în magazinele de specialitate. În cei 18 ani de activitate, Citrus Fruits Reșița s-a extins în întreg județul Caraș-Severin și acoperă și o parte din județul Timiș, și anume, zona din apropierea localității Lugoj.

Omul de afaceri, Gheorghe Țugui, a pornit business-ul prin construirea primului său magazin de pe Bulevardul Republicii nr. 23, după o lungă carieră în fostul C.S.R

„Începutul a fost cu primul meu magazin pe care l-am deschis pe Bulevardul Republicii 23 și încet-încet am mai deschis încă unul, iar până la urmă s-au făcut cinci. Având 5 magazine am fost nevoit să deschid un depozit, tocmai pentru a avea în permanență marfă proaspătă și la prețuri competitive. Ușor nu este, nici nu a fost și nici nu va fi, mai ales când te lovești și de forța de muncă, ce în această perioadă ne lipsește cu desăvârșire. Ne dorim să găsim oameni cu care să putem lucra, să ne înțeleagă și să-i putem ajuta și noi, la rândul nostru.”, a declarat Gheorghe Țugui, pentru Express de Banat. În momentul de față sunt 12 angajați la depozit și 4 pe distribuție, iar cele peste 40 de sortimente de marfă provin atât din țară, de la producătorii locali, cât și din țări precum: Ungaria, Italia sau Turcia.

Firma vă așteaptă la cele patru magazine situate în Reșița, la adresele:
– Bdul. Republicii, nr. 4ș
– Bdul. Republicii, nr. 23A
– Bdul. Alexandru Ioan Cuza, nr. 1Aș
– Piața Traian Vuia, vis-a-vis de Universitate.
Pentru comenzi mai mari vă așteptăm la depozitul situat pe Calea Timișoarei, nr. 4