Proiectele minorității maghiare, susținute la Timișoara

zilele maghiare la Timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Marile proiecte ale minorității maghiare sunt susținute de către Primăria Timișoara. Este vorba de turul ciclist Bartok și Zilele Culturii Maghiare.

Dominic Fritz s-a întâlnit, luni, la sediul primăriei cu Péter Tamás, consulul onorific al Ungariei la Timișoara. Cei doi au discutat despre două evenimente mari care vor avea loc și în acest an. Și care sunt organizate de comunitatea maghiară din oraș.

Au fost prezentate două evenimente mari, foarte îndrăgite de publicul larg: Turul ciclist Bartók și Zilele Culturii Maghiare. Primăria Timișoara îți dorește să se implice și să sprijine astfel de proiecte culturale și sportive, care reflectă bogăția și diversitatea culturală a Banatului. Primăria Timișoara își exprimă întreaga deschidere de a veni în sprijinul minorităților etnice, pentru promovarea obiceiurilor și tradițiilor specifice. Comunitatea maghiară este una dintre cele mai active, iar evenimentele organizate în oraș aduc împreună mii de participanți”, a informat Primăria Timișoara.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Potrivit reprezentanților instituției, întâlnirea a reprezentat un pas important în direcția stabilirii unor parteneriate solide.

primaria timisoara sustine proiectele minoritatii maghiare

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/