Proiectele de la Herculane merg mai departe

Destinele staţiunii de pe Valea Cernei se leagă şi pentru următorii patru ani de numele lui Nicuşor Vasilescu. Proiectele candidatului PDL i-au convins pe cei mai mulţi cetăţeni din Băile Herculane să-i acorde un nou vot de încredere.

Proiectele eligibile, finanţate, unele în curs de implementare chiar, care vizează renaşterea staţiunii, au fost mai importante în ochii electoratului decât promisiunile fără susţinere şi atacurile murdare ale unora dintre candidaţii la Primăria Herculane. Votul de ieri a confirmat pronosticurile şi cel mai activ primar din România a fost ales pentru încă un mandat.

“Este o responsabilitate. Am obţinut aproximativ acelaşi scor ca şi în urmă cu patru ani, ceea ce înseamnă că nu am dezamăgit, că oamenii au aceeaşi încredere în mine. Eu voi fi acelaşi primar al tututor cetăţenilor din Băile Herculane, nu numai al celor care m-au votat. Mă bucur că am posibilitatea să continui proiectele pentru renaşterea staţiunii şi, totodată, şi pentru reuşitele altor candidaţi PDL, care au rămas loiali partidului în ciuda tuturor problemelor”, a declarat primarul Nicuşor Vasilescu.