Proiecte sportive, susține la Timișoara cu 2,5 milioane de lei

proiecte sportive finantate la timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara finanțează proiectele sportive în cadrul programului „Orașul în Mișcare”.

Primăria Timișoara oferă noi finanțări nerambursabile. Centrul de Proiecte a lansat programul „Orașul în Mișcare”, în valoare de 2,5 milioane de lei, cu scopul de a susține inițiative sportive.

Este deja al doilea apel de proiecte pe care îl deschidem anul acesta. Ne adresăm acum mediului sportiv, atât celor care țintesc performanța, dar și celor care pun umărul la o Timișoara sănătoasă în care fiecare timișorean e binevenit să facă mișcare. Și acest apel de proiecte urmează strategia noastră de a anima locuri din cartiere și de a ajunge la un public cât mai divers care să beneficieze prin aceste proiecte de resursele comunității”, a spus primarul Dominic Fritz.

Toate asociațiile din domeniul sportului care doresc să aducă performanță sau încurajează practicarea sportului pot aplica până la data de 26 aprilie, ora 16.00. Detaliile acestui program de finanțare se găsesc AICI!

Suntem aici să îi susținem pe cei care fac sportul accesibil întregii comunități, precum și pe cei care duc mai departe tradiția sportivă timișoreană. Le mulțumim pentru perseverență și dedicare și ne mândrim să îi putem sprijini în a-și continua munca”, a declarat Alexandra Rigler, directoarea Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

untitled design set 970x90 px

Ca noutate, prin fiecare program de finanțare din anul 2024, Centrul de Proiecte Timișoara își propune să aducă laolaltă organizațiile active din oraș în cadrul evenimentului-platformă „Celebrarea orașului”. Așadar, fiecare propunere de proiect pentru care se solicită finanțare prin programul „Orașul în Mișcare” va include o activitate cu public în cadrul evenimentului „Celebrarea orașului”, care va avea loc în perioada 16 – 18 august.

Râul Bega rămâne un element de conexiune pentru diverse activități desfășurate de-a lungul său. În timp ce anul trecut, una dintre zonele activate a fost Uszoda, în acest an ne îndreptăm atenția și către Bulevardul I. C. Brătianu și către Parcul Civic și Parcul I. C. Brătianu”, a detaliat Centrul de Proiecte.

Instituția invită experți independenți să își depună candidatura pentru evaluarea proiectelor care vor solicita finanțare în cadrul sesiunilor din acest an din domeniile: cultură, sport, tineret, educație, mediu și implicare civică și socială. Înscrierile se pot face AICI!

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/