Proiect important pentru extinderea sistemului de apă dintr-o comună din Timiș

biled

Investiție importantă în comuna Biled, din Timiș! Sistemul de alimentare cu apă potabilă se va extinde cu ajutorul fondurilor de la bugetul de stat.

Primăria Biled a lansat licitația pentru a găsi o firmă care să extindă rețeua de apă. Se vor construi și stații de tratare și stocare a apei, dar și de pompare în caz de incendiu.

Noul sistem va deservi 3.300 de locuitori din Biled.

Proiectul presupune: „construirea unei gospodării de apă care să cuprindă rezervoare de stocare a apei pentru compensarea orară și o rezervă intangibilă de incendiu, stație de tratare a apei, compusă din unitate de clorinare și dispozitiv de dezinfecție UV, stație de pompare apă pentru consum, care să asigure presiunea și debitul de apă pentru toți locuitorii comunei Biled, stație de pompare apă pentru incendiu, care să asigure presiune de debit de apă în caz de incendiu pentru toată comuna Biled”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Contractul are o valoare de 4,1 milioane de lei și finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Lucrările ar urma să dureze 44 de luni. Firmele interesate se pot înscrie la licitație până în 26 septembrie.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/