Programul Rabla Local, extins la Timișoara până la sfârșit de septembrie

Programul Rabla Local, extins la Timisoara

Proprietarii de mașini vechi din Timișoara se pot înscrie pentru a beneficia de prima de casare în valoare de 3.000 lei până la sfârșitul lunii septembrie.

Anunț important pentru proprietarii de rable. Timișorenii se mai pot înscrie în Programul Rabla Local privind casarea mașinilor uzate până la data de 29 septembrie, ora 23.59, sau până la epuizarea bugetului alocat Timișoarei. Asta după ce Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat extinderea cu o lună a perioadei în care proprietarii de autoturisme uzate, persoane fizice, se pot înscrie pentru a beneficia de prima de casare în valoare de 3.000 de lei.

Primăria Timișoara a alocat buget pentru cofinanțarea a 4.700 de prime de casare. Până în prezent, s-au înscris 1.170 de timișoreni, ceea ce situează orașul nostru pe locul doi la nivel național, după numărul de înscrieri în program”, a informat Primăria Timișoara.

1000x200 dacus 02

Instituția anunță că acordă consiliere timișorenilor care doresc să se înscrie în program și întâmpină dificultăți în parcurgerea procedurii de înscriere. La Camera 12, persoanele interesate beneficiază de asistență în procesul de înregistrare și completare a documentației de înscriere. Link-ul de înscriere în program este disponibil AICI!

Programul oferă oportunitatea de a elimina autovehiculele uzate de pe străzile orașului, dar și de a reduce nivelul de poluare, în beneficiul întregii comunități”, a detaliat Primăria Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro