Program de studiu în drept englez, la Universitatea de Vest Timișoara

sediul facultatii de drept a universitatii de vest din timisoara
mbmr 1000x100

Noul program de studiu, de un an, este oferit din anul universitar următor de Facultatea de Drept a UVT, în cadrul unui parteneriat cu British Law Center.

În cadrul programului de studiu, studenții vor avea parte de o introducere teoretică în dreptul englez și vor dobândi competențe de management juridic, negociere, scriere juridică și advocacy. Materiile vor fi predate de o echipă de profesori și practicieni experimentați din Marea Britanie, prin intermediul unor cursuri online, materiale scrise și seminare față în față. Programul va include o serie de 8 întâlniri interactive, de câte 4 ore, susținute în cadrul Facultății de Drept din Timișoara în perioada noiembrie 2024 – iunie 2025.

Absolvenții vor primi o diplomă în English Law and Legal Skills. Aceasta presupune: peste 100 de ore de cursuri înregistrate (disponibile printr-o platformă special dedicată) ce vor acoperi aspecte fundamentale de drept englez: contract law, torts, equity and trusts law, history of English law; 8×4 ore de seminare față în față; ateliere voluntare, prelegeri live, sesiuni de dezvoltare a competențelor etc.

Taxa de participare este de 725 euro pentru studenți, masteranzi, doctoranzi și avocați stagiari, respectiv 950 euro – pentru profesioniști. Early-Bird Discounts până la 30 iunie 2024: 625 euro pentru studenți, masteranzi, doctoranzi și avocați stagiari, respectiv 850 euro pentru profesioniști. Facultatea de Drept din Timișoara nu percepe o taxă separată de participare sau de organizare a programului.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

Înscrierile sunt deschise până la 10 octombrie 2024 și se fac prin intermediul acestui formular online. Mai multe informații despre program se regăsesc aici sau aici.

British Law Center (BLC) a fost înființat în 1992 de Universitatea din Cambridge împreună cu Universitatea din Varșovia. Astăzi este condus de Juris Angliae Scientia (JAS), o fundație cu scop educațional al cărei sediu se găsește la Facultatea de Drept a Universității Cambridge. Există 19 locații BLC în Europa Centrală și de Est, programul fiind recunoscut în prezent de angajatorii de top și universitățile din Europa Centrală și de Est ca o formă de pregătire excelentă pentru studenții și tinerii profesioniști ai dreptului interesați de o carieră internațională, în instituții europene, firme de avocatură de top, în cercetare sau antreprenoriat.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/