Prognoză. Temperaturi mai ridicate decât cele normale în noiembrie

Toamnă însorita și calda
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Temperaturile în luna noiembrie vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă de ANM.

30 octombrie – 6 noiembrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord-vestice, deficitar în sudul și sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

6 – 13 noiembrie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice și estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în vest, nord-vest și local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

promovare banner maxagro

13 – 20 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.

20 – 27 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul și local în centrul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această perioadă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/