Produse tradiționale și idei de cadouri. Primul târg al anului se deschide de Dragobete la Reșița

Începând din ziua de Dragobete, la Reșița se va simți aerul de primăvară. Târgul de Mărțișor își deschide porțile, iar timp de două săptămâni florile, produsele tradiționale și decorațiunile de sezon vor pune stăpânire pe standurile din Parcul Tricolorului și nu numai.

Pregătiri intense pentru primul târg din acest an, organizat la Reșița de Piețe Reșița SRL și Primăria municipiului. În ultima săptămână din februarie, chiar de Dragobete, se va deschide Târgul de Mărțișor. Produse specifice vor fi comercializate în Parcul Tricolorului, dar și la Piața Reșița Sud.

Dacă în piața din zona centrală se vor comercializa în principal mărțișoare și flori, în parcul din Govândari oferta este una mai variată. Pe lângă flori și broșele specifice lunii martie cu firul alb-roșu, trecătorii vor găsi și mărțișoare dulci, miere, plăcinte, kurtos kalacs, ciocolată de casă, gogoșele, cârnați de capră de la Soceni, brânză etc.

Înscrierile continuă, așa că producătorii care doresc să participe la Târgul de Mărțișor pot formula o cerere în acest sens la numărul de telefon 0255 222 015, la adresa de e-mail pieteresita1@yahoo.com sau direct la sediul Piețe Reșița SRL din Piața Reșița Sud.

Târgul care aduce primăvara se va încheia în 10 martie.