Procesele deschise de Corina Pascotă pentru jaful din bugetul județului au scos-o în decor!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a trecut-o în subordinea sa pe Corina Pascotă. Probabil, după mai multe plângeri la Curtea de Conturi și DNA, dar și după acțiunile în instanță împotriva antecesorilor săi, Pascotă devenise incomodă.

Atât timp cât a deținut funcția de director executiv al Direcției de Patrimoniu, funcție ocupată prin concurs, Corina Pascotă se subordona doar plenului Consiliului Județean. Și asta pentru că DADPP avea personalitate juridică. Hurduzeu a decis însă să împartă în două Direcția de Patrimoniu, mutare prin care a lăsat-o fără personalitate juridică și a trecut-o în subordinea aparatului propriu al președintelui Consiliului Județean, ceea ce îi conferă acestuia o autoritate mai mare asupra Direcției.

La vechiul DADPP, care se va transforma în Direcția de Drumuri Județene a Consiliului Județean, a fost numit, fără niciun fel de concurs, fostul primar Martin Motolan. Asta, deși tot Hurduzeu promisese că posturile se vor ocupa prin concurs!

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)