Procedură simplificată pentru obținerea unui loc de parcare în municipiul Caransebeș

Cei care doresc să-și închirieze un loc de parcare în municipiul Caransebeș ar trebui să știe că municipalitatea are în vedere înlesnirea procedurii de obținere a actelor necesare.  

Propunerea a venit din partea consilierului social-democrat Florin Bogdea în cadrul ședinței de Consiliu Local, care a solicitat executivului Primăriei ca obținerea documentației și avizelor pentru cetățenii care doresc să-și plătească un abonament pentru un loc de parcare pe raza municipiului să fie simplificată. Astfel, cetățenii nu ar mai trebui să depună două cereri, una pentru un loc de parcare de reședință și una pentru obținerea certificatului fiscal care este necesar la dosarul pentru închirierea unui loc de parcare.


„Haideți să simplificăm procedura și să nu mai purtăm cetățenii pe drumuri și să plimbe hârtii de la o ușă la alta! Poate un angajat al Primăriei să ducă aceste certificate fiscale la compartimentul unde are loc întocmirea acestor abonamente anuale pentru un loc de parcare”, a menționat consilierul Florin Bogdea.

Primarul Felix Borcean a declarat că s-a mai reclamat acest aspect la Primărie, astfel că se va lua în calcul găsirea unei soluții de simplificare a etapelor pentru închirierea unui loc de parcare de reședință.