Prinşi în flagrant cu peste o jumătate de tonă de fier vechi! S-a întâmplat la Moldova Nouă

Patru persoane din orașul de la malul Dunării, printre care și minori, nu au reușit să se vadă cu sacii-n căruță, așa cum spune o vorbă din popor. Deși plănuiau să-și rotunjească veniturile în urma sustragerii a peste 500 de kilograme de fier vechi dintr-o societate comercială, cei patru au fost surprinși de polițiști, întreaga cantitate fiind ridicată și predată în custodie unui centru de colectare a fierului vechi.

„Ieri, 21 februarie, în jurul orei 15.15, polițiștii de la Poliția Orașului Moldova Nouă au surprins în flagrant delict patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani, din localitate, după ce ar fi sustras peste 500 de kg de fier beton, dintr-o societate comercială din oraș, pe care le-ar fi încărcat într-un atelaj hipo. Întreaga cantitate de aproximativ 515 kg bucăți de fier beton, având diametre cuprinse între 0,8 și 2,5 cm și lungimi de la 1 la 6 m, a fost ridicată de polițiști și predată în custodie unui centru de colectare fier vechi, până la finalizarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Vizavi de cele întâmplate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă.

Sursa foto principal: bzi.ro.