Primul zbor charter de vacanță din 2021 pleacă din Timișoara. Turiștii, așteptați pe plajele din Hurghada

Operatorii de turism au pregătit pentru vara acestui an curse charter de vacanță cu zbor din Timișoara. Primul zbor de pe aeroportul din Timișoara spre Egipt va fi operat sâmbătă. 

Tur-operatorii participanți la o întâlnire cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara și-au anunțat intenția de a organiza în această vară curse charter directe din Timișoara către Turcia (Antalya), Grecia (Creta – Heraklion, Rhodos, Skiathos), Tunisia (Hammamet) și Egipt (Hurghada).

„Comunicarea dintre cele două părți, aeroport și operatorii de turism, trebuie să fie permanentă, atât pentru informarea corectă a pasagerilor, cât și pentru dezvoltarea de noi rute de vacanță. În aceeași măsură, dorim să ne implicăm activ și în promovarea zonei de vest a țării, pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști și implicit pasageri spre zona Banatului.”, a declarat Dorel Grădinaru, directorul Aeroportului Internațional Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Programul curselor aeriene de tip charter poate fi consultat aici.

Turiștilor li se recomandă ca în această perioadă să urmărească cu atenție toate informările oficiale transmise atât de autoritățile române, cât și de cele din țara de destinație. De asemenea, pasagerilor care vor opta să călătorească înspre destinații de vacanță le este recomandat să țină cont și de indicațiile și informările reprezentanților operatorilor de turism de la care au achiziționat pachetul turistic.