Primul sistem „kiss and ride” din Reșița, la Colegiul „Traian Lalescu”

amenajare sistem „kiss&ride” resita

În fața colegiului de pe Bulevardul A.I. Cuza se amenajează un culoar de tranzit pentru părinții care își lasă copiii la școală cu mașina.

Un sistem de tipul „kiss and ride” se amenajează zilele acestea în fața Colegiului Național „Traian Lalescu” din Reșița. Este vorba despre un sistem de debarcare/îmbarcare, un culoar pe unde părinţii intră cu maşina, opresc în faţa şcolii și lasă copiii în siguranță, rapid, și fără a bloca restul participanților din trafic.

Investiția este realizată de angajații Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului din Primăria Reșița și are scopul de a fluidiza traficul și a reduce timpul de staționare în apropierea unității de învățământ.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Zona se vrea una de tranzit, pentru debarcare copiilor în siguranță și pentru preluarea acestora din mers la terminarea școlii. Asemenea amenajări au scopul de a fluidiza timpul de staționare și, mai ales, de ai debarca și prelua în siguranță pe copii, ferit de traficul rutier intens din zonă”, spune Daniel Călin, șeful Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/