Primarul Timișoarei, în vizită la Reșița: „Nelu Popa a reușit, în doar 4 ani, ce mulți oameni îmi spun că este imposibil”

Dominic Fritz l-a vizitat la Reșița pe primarul reales în funcție, Nelu Popa. Edilul-șef al Timișoarei spune că întâlnirea lor a durat câteva ore, timp în care au purtat discuții despre „principii și proiecte”. Fritz îl apreciază pe Nelu Popa pentru realizările din primul mandat.

„Nelu Popa a reușit, în doar 4 ani, ce mulți oameni îmi spun că este imposibil: a transformat un disfuncțional aparat birocratic într-o administrație modernă și performantă, a restructurat primăria din temelii, a înjumătățit datoriile, a redus masiv cheltuielile de funcționare și a atras, pentru orașul său de 80.000 locuitori, mai multe fonduri europene decât Timișoara. Rezultatele se văd în oraș: locuri de joacă de calitate, piste de biciclete late, parcări civilizate. În 27 septembrie a fost reales ca primar al Reșiței cu un scor de 75%. L-am vizitat ieri și am povestit câteva ore despre principii și proiecte, despre arme ascunse în lupta cu incompetența, despre calitate și control. Lecția: se poate. Doar să vrem”, spune Dominic Fritz într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.