Radan a dat ANI în judecată!

explo 1000x200

Actualul edil-şef contestă în instanţă verdictul de la Agenţia Naţională de Integritate după ce în septembrie 2011 a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de conflict de interese.

Reprezentant al Grupului Parlamentar al Minorităților Naționale în mandatul trecut, Mihai Radan, actualul primar al comunei Caraşova, a intrat în atenţia Agenţiei Naţionale pentru Integritate după ce doi membri ai familiei sale au fost angajaţi, în perioada 2006 – 2008, în cadrul Biroului Parlamentar. „Domnul Mihai RADAN, Deputat în Parlamentul României, a propus angajarea, a avizat încheierea contractelor individuale de muncă privind angajarea fiului său, domnul Liubomir Mile RADAN, în perioada 2004 – prezent,  și a încheiat contractul civil privind angajarea soției sale, doamna Elena RADAN, în perioada 2006 – 2008, în cadrul Biroului Parlamentar / Biroului Parlamentar – Circumscripția electorală nr. 11 Caraş-Severin, încălcând, astfel, prevederile Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei”, a stabilit ANI.

Primarul Caraşovei a acţionat în instanţă Agenţia Naţională pentru Integritate, cauza urmând să-şi consume al treilea termen la finele lunii martie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

banner 970 x 250