Primarul Pascu, nemulțumit de lucrările din oraș! Îi așteaptă pe bocșeni la discuții

lucrari bocsa asfaltare apa canal pascu (6)

Proiectul care ar trebui să schimbe radical fața orașului Bocșa, dar și să aducă un plus de confort locuitorilor dă bătăi de cap administrației locale. Primarul Mirel Pascu spune că este nevoit să supravegheze zilnic muncitorii și face apel la bocșeni să sesizeze și ei problemele ce țin de lucrările din oraș.

„Nu sunt mulțumit de ritmul și volumul de muncă al firmelor ce-și desfășoară activitatea pe raza orașului, de aceea sunt zilnic pe teren să verific personal fiecare lucrare în parte.”, spune primarul Mirel Pascu. Edilul-șef al Bocșei spune că s-au acumulat întârzieri din cauza proiectului, după ce s-au găsit multe neconcordanțe și a fost necesară identificarea unor soluții pentru ca lucrarea să fie pusă în practică în teren.

lucrari bocsa asfaltare apa canal pascu (1)

„Îmi prezint scuzele de rigoare cetățenilor ce locuiesc pe străzile unde se lucrează (M. Eminescu, Serei, Garoafelor, Chiciura, T. Oancea, Târnăveni, Horea, Cloșca, Oituz, Aurelia F. Răduțu, Mărășești, 13 Decembrie, Sadovei, 8 Martie) pentru disconfortul și deranjul creat de muncitorii firmelor (printre ei este și «Dorel»).”, mai spune primarul din Bocșa.

lucrari bocsa asfaltare apa canal pascu (5)

În același timp, Mirel Pascu îi roagă pe cetățeni să îi transmită pe Facebook, în cazul în care le este mai ușor, sau să meargă miercuri, începând cu ora 9.00, la primărie pentru a semnala dacă sunt probleme pe străzile în cauză sau în cazul în care au nevoie de lămuriri.

lucrari bocsa asfaltare apa canal pascu (3)

lucrari bocsa asfaltare apa canal pascu (4)