Primarul Pascu, apel la comunitate: „Vin cu rugămintea să-mi sesizați problemele”

mirel pascu

Mirel Pascu, primarul orașului Bocșa, vrea să știe problemele cu care se confruntă cetățenii pe care îi păstorește. După ce a verificat recent stadiul lucrărilor de la două grădinițe din oraș, le-a transmis cetățenilor un mesaj: să sesizeze problemele și neajunsurile din comunitate.

Primarul Bocșei a verificat zilele trecute stadiul lucrărilor de amenajare de la Grădinița Nr. 7 (cartierul Nufărul) și de la Grădinița cu Program Prelungit din Bocșa Română. În aceste unități au fost schimbate podelele și montate podele laminate și au fost achiziționate mochete. „Evident că m-am deplasat personal pentru a observa care mai sunt nevoile acestor instituții, nevoi pe care le vom avea în vedere în proiectele din anul următor. La fel voi proceda și cu celelalte instituții de învățământ din oraș.”, susține primarul Mirel Pascu.

Edilul-șef face apel și la comunitate: vrea să știe care sunt nevoile și problemele pentru a putea interveni și a le rezolva. „Vin cu rugămintea să-mi sesizați problemele, să-mi comunicați neajunsurile din școli ca eu, împreună cu echipa mea, să putem căuta soluții. Doar prin comunicare și dialog putem rezolva cât mai multe dintre problemele existente. Mulțumesc pentru înțelegere și vă aștept cu propuneri și sesizări!”, mai spune Mirel Pascu.

leader board 728 x 90 px

mirel pascu la gradinita